Offerte aanvragen?
WIJ HEBBEN VOOR ALLES EEN OPLOSSING!

Badkamerrenovatie

Uw badkamer is  verouderd en aan renovatie toe?

AirSol en zijn vakkundig team zijn gespecialiseerd in badkamerrenovatie.  Alles begint natuurlijk met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij uw wensen voor uw badkamerrenovatie in kaart worden gebracht. Bij het renoveren van een badkamer is het uiteraard belangrijk om goed rekening te houden met de toekomstige situatie.

We zorgen voor de afbraak en verwijdering van uw oude badkamer en voeren alle sanitaire aanpassingen uit, gevolgd door een nauwgezette montage van uw gekozen badkamermeubilair.

Mogelijk is ook de verwarming van uw badkamer toe aan vernieuwing? Bij een grote renovatie waarbij de vloer wordt vervangen, is een installatie van vloerverwarming te overwegen. Op die manier wint u aan ruimte en wordt uw nieuwe badkamer extra comfortabel in gebruik. AirSol biedt u eveneens een grote keuze aan nieuwe radiatoren, zoals diverse type badkamerradiatoren voor het drogen voor uw handdoeken.

U mag dan ook rekenen op onze ervaring om u onmiddellijk een goed idee te geven van de mogelijkheden in functie van uw specifieke badkamersituatie. Na het kennismakingsgesprek krijgt u van ons een vrijblijvende en glasheldere offerte met een duidelijk omlijnd budget voor uw badkamerrenovatie.

Benieuwd hoe wij de renovatie van uw badkamer aanpakken? Contacteer ons voor een afspraak bij u ter plaatse en leg uw renovatiewensen aan ons voor.

Year Established
Products
Team Size
Clients

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten van onderstaande merken