Offerte aanvragen?
WIJ HEBBEN VOOR ALLES EEN OPLOSSING!

Verwarming

AirSol plaatst verschillende merken airconditioning, zichtbaar of weggewerkt in het interieur. Dit altijd in goed overleg met de klant. Een greep van de merken waar we mee werken zijn: General, Daikin, Hitachi of Fujitsu. Waar we zeker op letten is dat onze installaties energieslim zijn.

Airconditioning doet meer dan gewoon de lucht afkoelen: het zorgt voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid,

en zuivert zelfs de lucht, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een perfect binnenklimaat. Omwille van de stijgende energieprijzen en groeiende bezorgdheid voor het milieu, moet airconditioning echter ook energie-efficiënt zijn.

Daarom raden we zeker aan om contact op te nemen en meer uitleg te vragen over de warmtepomp systemen.

Year Established
Products
Team Size
Clients

Levering, installatie en onderhoud van

Radiatoren

U zoekt een nieuwe radiator? Bij Airsol hebben we een breed assortiment!

Vloerverwarming

U bent op zoek naar vloerverwarming, neem direct contact met ons op!

Indirect Gestookte Boilers

Indirect Gestookte Boilers kan een ingewikkelde keuze zijn, Wij helpen U graag met ons ervaren team!

Luchtgordijnen

U bent geintreseerd bij het plaatsen van een nieuw luchtgordijn, Wij laten u niet langer wachten. Neem contact met ons op!

Nieuwe Ketels

Wij zijn een van de meest groote/ervaren als het neemkomt op ketels, laten we beginnen!

Verwarmingsketels

Wij staan in voor een correcte en zorgvuldige installatie van diverse types verwarmingsketels op gas en mazout van kwaliteitsvolle merken zoals Vaillant,Viessman enz,… Op deze wijze zorgen wij ervoor dat u beschikt over een verwarming met optimaal comfort en een besparing van energiekosten door gebruik van de nieuwste technieken.

Naast een duurzame verwarmingsketel beiden wij u eveneens de installatie van een gebruiksvriendelijke en zelf-programmerende thermostaat die zorgt voor een perfect evenwicht tussen een warme woning en energiebesparing.

Wij raden aan om uw cv-installatie ook jaarlijks door ons te laten onderhouden. Zo worden storingen voorkomen en kunt u rekenen op een langere levensduur van uw installatie. Ook voor herstellingen en dringende depannage kan u bij ons terecht.

Onderhoud, Herstellingen en depannage

Hebt u nood aan onderhoud van uw centrale verwarmingsketel? Wij staan in voor het grondig onderhouden en afstellen van gas- en mazoutketels, en dit zowel in particuliere woningen als kantoren, bedrijven en appartementsgebouwen onder beheer van een syndicus.

Year Established
Products
Team Size
Clients

Vloerverwarming

Naast centrale verwarming kan u ook voor vloerverwarming terecht bij AirSol. Dit type verwarming wordt ongetwijfeld door de gelijkmatige warmtestraling vanuit het gehele vloeroppervlak ervaren als uiterst aangenaam. Bovendien resulteert vloerverwarming in een duidelijke energiebesparing doordat u de thermostaat gemiddeld twee graden lager kan zetten.

U kan vloerverwarming gebruiken als bijverwarming, zoals bijvoorbeeld voor het verwarmen van uw badkamer, of als hoofdverwarming. In het laatste geval zijn radiatoren niet nodig en bespaart u heel wat ruimte bij de inrichting van uw woning. AirSol installeert vloerverwarming zowel in een nieuwbouw als een renovatiewoning.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van centrale verwarming of vloerverwarming voor uw woonsituatie? Neem dan snel contact met ons op voor advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Year Established
Products
Team Size
Clients

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten van onderstaande merken