Offerte aanvragen?
WIJ HEBBEN VOOR ALLES EEN OPLOSSING!

Energiezuinige ventilatoren voor woningen & bedrijven

Naast totaaloplossingen voor klimatisatie en verwarming, heeft AirSol in de afgelopen jaren ook een expertise opgebouwd op het vlak van ventilatiesystemen.

Wij plaatsen vooral mechanische ventilatie (systeem C) en ventilatie met warmterecuperatie (systeem D) in zowel woningen als kantoren of grote gebouwen.

Year Established
Products
Team Size
Clients

Woningventilatie

Ventilatiesysteem C

Bij een ventilatiesysteem C wordt de gebruikte lucht van binnen mechanisch afgevoerd naar buiten door een ventilator in de ventilatie-unit.

 

Ventilatiesysteem D

Bij een ventilatiesysteem D gebeurt de toevoer van verse buitenlucht en de afvoer van gebruikte binnenlucht volledig mechanisch door 2 ventilatoren in de ventilatie-unit. Hier komen dus geen roosters in muren of ramen aan te pas.

De verse buitenlucht wordt buiten aangezogen via ventielen op het dak of in de muur en wordt binnengebracht in de droge ruimtes zoals leefruimtes, slaapkamers en bureaus. Ook de gebruikte binnenlucht in de natte ruimtes verdwijnt via ventielen.

De toevoer van verse lucht in droge ruimtes gebeurt via roosters in ramen of muren.

Een systeem D voert dus op volledig mechanisch wijze de gebruikte binnenlucht af en zuigt volledig mechanisch verse buitenlucht aan. Om deze reden wordt een systeem D ook wel balansventilatie genoemd.

Year Established
Products
Team Size
Clients

Industriële en commerciële ventilatie

AirSol plaatst ventilatiesystemen in commerciële en industriële ruimtes, gaande van kleinere warmterecuperatie-units tot grote luchtbehandelingsunits.

Year Established
Products
Team Size
Clients

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten van onderstaande merken

Offerte aanvragen Aircosysteem

Wij vernemen graag alvast uw wensen zodat wij contact met u op kunnen
nemen voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.